„U” in 2011 . Azi , prima parte

Vedeti cum „intram” in clisee? „E vremea bilanturilor” , „Se trage linia”. Sabloane folosite des , de care nu scapam niciunul , indiferent ca o dorim sau nu.

Asadar , incep azi sa fac , din punctul meu de vedere , „bilantul” lui „U” in 2011 . Cu bune si cu rele. Asa cum EU il vad. Fara pretentii de profesionalism. De fapt e mai mult o perceptie personala , prin prisma propriilor trairi.

2011 a inceput sub semnul unor incertitudini in ceea ce priveste evolutia viitoare. Eram „acolo” , in preajma liniei care desparte fericirea de deznadejde. Aveam un antrenor nou ( Ionut Badea ) prea des laudat in presa si (inca) cu realizari ce urmau sa vina .

Am inceput prost , cu un 1-1 cu Brasovul la Alba Iulia , am continuat la fel , un 0-2 la Vaslui (destul de mincinos , am jucat mai slab decat scorul) . Apoi a urmat MUTAREA . Am semnat acordul cu Transgaz pentru stadionul din Medias dar am jucat inca un meci , nu la Alba ci la Bistrita . Cu „umbra” Urziceniului. Umbra care , prin Mihalcea , ne-a dat fiori. Pana la urma s-a terminat 4-2 cu un gol al lui Voican (poate singurul moment in care tanarul Andrei si-a aratat talentul) . „Inaugurarea” de la Medias a insemnat inca o victorie „contra naturii si carcotasilor” , 2-1 cu Dinamo , si de acolo lucrurile au inceput sa se aseze. Era sa uit : in iarna 2010-2011 a sosit la „U” unul din cei mai talentati FOTBALISTI de la Hagi incoace , Adrian Cristea. Primavara a mai consacrat un talent , de data asta descoperit la antrenamentele lui Badea : Cojocnean , aripa extrem de utila si altruista.

Una peste alta jocul a crescut , rezultatele au inceput sa apara si am terminat un campionat 2010/2011 pe un neverosimil (pentru mine) loc 8 (care s-a transformat in 7 dupa retrogradarea Timisoarei) . Poate nu locul in sine cat faptul ca atat echipa cat si clubul par intr-o operatie de consolidare spre ce ne dorim , au bucurat . Si , DESIGUR , doua locuri peste cealalta echipa din oras (nu o voi numi rivala , cred ca pentru a fi rival trebuie sa fi de acelasi calibru, or  eu cred ca nu poti fi de acelasi calibru cu o echipa ce nu are NIMIC altceva decat dispretul performantelor efemere blamate de la Suceava la Giurgiu si de la Galati la Timisoara ).

Maine , despre vara-toamna 2011 ( nu , nu e o recenzie de moda , e doar un periplu in putine cuvinte despre „U” in 2011 ).

 

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: