Acum e nevoie de ACTIUNE!

Vestile (reale sau inventate) nu sunt din cele bune. „U” este din nou la mana unora care nu au nici cea mai mica treaba cu culorile alb-negre. De la autoritati la tot felul de „investitirori”, nimeni nu vede „U” decat, fie ca un cartof fierbinte, fie ca o jucarie de facut si desfacut.

Vremea lamentarilor a trecut, vremea datului cu parerea a trecut, e vremea ACTIUNII. Daca vrem ca „U” sa ramana a Clujului, avem la dispozitie doua saptamani. Atat. E cazul sa ne mobiolizam.

Nu va iluzionati cu un „U” curat in ligi inferioare. Nu avem nimic (palmaresul e la cei care isi dovedesc neputinta in a face ceva) . Nu va amagiti ca un Paszkany cu atitudine de grof va fi mai putin dornic sa ne calce in picioare. Nu mai luati exemple de aiurea (Timisoara) cand conditiile de la noi sunt cu totul altele. Nu va amagiti cu autoritati.

Cand am scris acea propunere de asociere (repet, nu cu Prodan) lumea a sarit ca arsa. Cand am spus ca singura cale de a face ceva este DIN INTERIOR, s-au gasit primadone sa ma intrebe ce interese ascunse am. Observ ca acum acele persoane tac. Ei bine, eu no o sa tac.

Daca suflarea „U”ista crede ca prezenta in fruntea miscarii Suporter „U” a lui Calin Misan si Bogdan Blaga ofera credibilitate, ii invit cu toata consideratia si dragul sa preia fraiele acestei actiuni. Ii rog chiar sa se implice. O sa raman alaturi, o sa dau tot ce am mai bun in mine pentru aceasta cauza. Suporter „U” poate fi preluata de Asociatia Suporterilor Sepcile Rosii 1919 si va deveni activa in cinci minute .

Haideti sa facem ceva, altfel o sa ne urmareasca blestemele inaintasilor !

Haide „U” !!!!!

    • camelia
    • 10 octombrie 2012

    cei din Medias sant alaturi de voi! Hai U. Cat ati fost la noi ne-ati aratat ce inseamna o galerie frumoasa, si va multumim pt asta.

  1. Corect! E momentul sa fim solidari si sa actionam!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu