RESPECT, MEDIAS !!!!!

Citesc pe site-ul suporterilor echipei Gaz Metan Medias postari legate de situatia lui „U” . Le redau asa cum sunt ele :

nu stiu alti medieseni cum privesc problemele de la Cluj. Dar dupa parerea mea ar trebui sa fie si problema noastra.pentru ca o mana de oameni vor sa fure placerea majoritatii.. o mana de oameni vor sa fure fotbalului. nimic nu e mai frumos decat sa mergi pe stadion sa-ti urmaresti echipa varita ..iar de ceva timp apar tot felul de oameni dubiosi ..care pt. un pumn de bani muta echipa ..schimba nume de echipe.. cumpara ..vand meciuri prin intermediul unor jucatori.cine nu are bani sa fie patron de fotbal ..mai bine sa lase locul cuiva care ar putea face ceva. nu sa muti echipa la sute de chilometri sa o face „satelitul” altui club. f. trist.”

si :

„… Nu putem fi decat alaturi de voi …Am scris aici mai acum cateva zile ca visul oricarui sudist e sa puna mana pe un club de traditie din Ardeal sau Banat. A venit numitul Busca convertit Walter … trebuia sa nu il primiti … Nu imi venea sa cred cum la un joc de-al vostru la Medias , galeria lui U il saluta dupa meci . Bai fratilor oamenii astia l-au avut presedinte de club pe Emil ( nota : IuliuEmil era fratele sau) Hatieganu … cautati pe wikipedia si vedeti ce somitate a fost omul asta ,si dupa zeci de ani in locul lui apare un mitica poreclit pe Dambovita ” regele sobolanilor ” de la firmele de deratizare pe care le avea . Apoi mai apare o duduie cu un trecut promiscuu … incredibil cate decadere . Primarul de juma de metru sa faca bine si sa ia atitudine , ca e echipa orasului , e simbolul Ardealului … iesiti in strada , mobilizati toti oamenii care tin la identitatea lor de ardeleni .. Eu va iubesc pentru ca la voi a jucat medieseanul nostru Mircea Tiglaru … ce atacant de careu ! Gazistule , fa un apel la solidaritate cu U Cluj , e cea mai faina galerie din tara , au cele mai faine cantari …. , nu se poate sa moara un asemenea club fondat in 1919 . Moare U Cluj si ne trezim cu Damila Maciuca in A , vedeti ca e pe primul loc in B . O sa jucam in campionatul ” satelor uitate din Regat ” . Daca tot joaca Chiajna , au jucat Mioveniul , Otopeni , haideti – ma sa intram si noi cu Copsa Mica , cu Dumbraveniul , cu Blajul ca au aceeasi populaţie , ba arhitectura e mai frumoasa. Vreau sa vad care dintre medieseni aveti spirit de solidaritate cu baietii de la ” U ” , simpatia si dragostea nu costa !!!!!”

Gnaditi-va cate asemenea opinii exista (spuse sau tacute) in tot Ardealul si nu numai. SI PENTREU EI trebuie sa ne luptam ca „U” sa ramana la Cluj si sa reinvie in spiritul culorilor alb-negre.

Haide „U” !

 

Reclame
  1. Suntem alaturi de voi . Respect U Cluj.HAI GAZU !!

    • Un Clujean !!
    • 9 octombrie 2012

    Mi s-a facut pielea de gaina :)) respect Medias…Haide „U”

  2. Dragi mei confrati , noi , mediesenii , suntem alaturi de U , avem aceleasi culori , graim ardeleneste . Nu va lasati , nu cedati , nu vreau sa stiu ca miticii si-au facut cuib in sufletul unui club care simbolizeaza Ardealul .. Protestati in continuare si va asigur ca de pe Tarnava Mare pana pe Somes nu-i suporter adevarat care sa nu va sustina ! Un gand fratern din Medias !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: